Kokemuksia Topfieldistä

Legendaarisen salamaniskun seurauksena digiboksi meni pari vuotta sitten vaihtoon. Laitoin Topfieldin 600PVR boksin, koska siinä oli WLAN. Sen avulla pystyi lataamaan tallenteet ”näppärästi” verkon yli käyttämällä FTP:tä, hitaasti kylläkin, mutta aika varmasti ja vaivatta.

Viime keväänä boksista meni kovalevy ja se vaihdettiin isompaan takuuna. Kun boksi tuli kotiin, yritin latailla sieltä tallenteita tuttuun tapaan FTP:n avulla. Ei onnistunut. Yhteydenotto maahantuojaan paljasti karun totuuden: boksin FTP-ominaisuus oli poistettu uuden ohjelmiston mukana. Että hymyilytti… Ominaisuus, jonka takia boksi oli laitettu, oli poistettu.

Jossain vaiheessa hankin boksiin plasmaEPG:n, jonka avulla saadaan talletettua ohjelmat automaattisesti nimen perusteella. Tämä helpottaa huomattavasti elämää, ohjelmia ei tarvi ohjelmoida erikseen, ja jos (kuten meillä yleensä, koska me ei katsota mainoksia ollenkaan) jokin sarja-alku jää huomaamatta, niin tuo PlasmaEPG kyllä sarjan nimen perusteella osaa alkaa nauhoittamaan sarjaa.

Mainokset hyppään yli skipIt-ohjelmalla. Suosittelen.

Tänä syksynä olen taas intoutunut (boksin kovalevy alkaa olemaan täysi) polttamaan ohjelmia optiselle medialle. Vanha ohje on edelleen voimissaan, sillä erolla, että Topfieldin legendaarinen Altair osaa siirtää ohjelmat tietokoneelle suoraan 🙂

Osaisiko joku neuvoa, että saako ProjectX:llä tekstitykset suoraan XViDiin poltettavaan muotoon?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.